Uvjeti dostave 

Zemlje u koje šaljemo proizvode

Proizvode kupljene na internet trgovini obris.hr dostavljamo na području Republike Hrvatske. Osim Hrvatske, samo za pravne osobe proizvode šaljemo i u zemlje Europske unije.

Vrste dostava

Na internet trgovini možete odabrati sljedeće vrste dostava:

- osobno preuzimanje

- brza dostava (pošiljku šaljemo dostavnim službama: HP Express, Overseas,…)

- međunarodna dostava (dostava izvan Republike Hrvatske)

Cijena dostave?

Minimalna cijena dostave je 35,00 kuna za brzu dostavu, a za veće pošiljke cijena dostave ovisi o broju paketa i masi pošiljke.

Koliko se čeka na isporuku pošiljke?

Nakon što pošiljku preuzme djelatnik dostavne službe, na pošiljku je potrebno sačekati 1-3 radna dana ako je poslana brzom dostavnom službom. Međunarodna dostava zna potrajati i duže od 10 dana.

Internet trgovina obris.hr ne jamči za točno vrijeme isporuke

Dostavu pošiljaka obavljamo preko posrednika, odnosno tvrtki koje su registrirane za djelatnost dostave pošiljaka i paketa. Pošto taj dio posla ne obavlja, tvrtka Obris ne može biti odgovorna za moguća vremenska odstupanja od navedenog roka dostave. Svakog kupca koji narudžbu napravi preko naše internet trgovine, e-mail porukom obavještavamo o nazivu dostavne službe koja je preuzela paket i broju pošiljke. Nakon što pošiljku preuzme djelatnik dostavne službe, mi nemamo informacije o vremenu dostave. Upravo iz tog razloga kupcima šaljemo broj pošiljke kako bi istu mogli pratiti putem interneta,  odnosno kako bi se kod dostavne službe mogli informirati o točnom vremenu dostave.

Ambalaža, pakiranje

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom djelatniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnu listu, te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Vrsta pakiranja ovisi o proizvodu i količini proizvoda koje kupujete. Najčešće pošiljke šaljemo u troslojnim kartonskim kutijama ili PVC sigurnosnoj ambalaži koja sadržaj pošiljke čuva tijekom cijelog njezinog putovanja. Ambalaža je sigurna i otporna na vlagu.

Dostava na adresu

Dostava se vrši do ulaza u stambeni ili poslovni objekt željene adrese. Dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta. Većina proizvoda koji se nalaze u internet trgovini obris.hr nisu gotovi proizvodi, već se proizvode na zahtjev kupca. To znači da su napravljeni upravo za Vas, te rok dostave ovisi o redovnim uvjetima:

redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati su moguće, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka. Obris služba za korisnike trudit će se pravodobno obavijestiti svakog kupca na njegov zahtjev o mogućem kašnjenju isporuke pošiljaka. Ako dostava traje duže od vremena istaknutog na našoj internetskoj stranici, Obris nije odgovoran za kašnjenje isporuke narudžbe.