Kalendari Zidni personalizirani

Crometeo meteorološki kalendar

Odaberite opcije:
Veličina kalendara:

Cijena za pravne subjekte: 32 kn/komad + pdv (ali minimalna narudžba 20 kalendara sa uključenim color dotiskom Vašeg logotipa), prostor za dotisak logotipa (15 x 4 cm) na 12 listova ispod kalendarija.

Cijena za narudžbu jednog kalendara (bez poštarine) 70 kn, a za Crometeo članove 50 kn (kontakt: info@crometeo.hr, Rade 095 810 8000)

Crometeo tim još od osnutka u prosincu 2003. godine aktivno promovira meteorologiju u Hrvatskoj i svijetu. Jedan od najjačih segmenata Crometeo djelatnosti je meteorološka fotografija. Priroda i njena snaga kroz meteorološka zbivanja motiv je naših fotografija koje su odavno oduševile domaću i svjetsku javnost pa su se radovi Crometeovaca našli i u National Geographicu. 

U izboru od nekoliko tisuća, odabrali smo 12 najatraktivnijih fotografija za meteorološki kalendar za 2017. godinu. 

Vjerujemo da je Crometeo - meteorološki kalendar za 2017. godinu pravi pogodak za sve istinske ljubitelje meteorologije jer obiluje prekrasnim fotografijama meteoroloških pojava u Hrvatskoj. 

 

Izdavač kalendara: Crometeo tim

Urednik kalendara: Rade Popadić

Autor koncepta kalendarija, dizajn i tisak kalendara: Neno Ivušić, Obris d.o.o.

Autori fotografija: Sandro Puncet, Antonio Miše, Aleksandar Gospić, Danijel Palčić, Marko Korošec, Daniel Pavlinović, Zvonimir Barišin, Rade Popadić, Feđa Klarić,  Boris Bašić, Zoran Stanko i Boris Kačan