Kalendari Zidni personalizirani

Kalendar Legende svjetla

Odaberite opcije:
Veličina kalendara:

Svjetlo svjetionika od kad postoje, stvaralo je sigurnost i zahvalnost pomorcu, koji noću traži put k svojoj sigurnoj luci. Autor fotografija ovog kalendara, prof. Jurica Gašpar, koji je i sam odrastao na svjetioniku ovu godinu posvetio je dovršetku svog projekta istraživanja hrvatskih svjetionika, nastalih za vrijeme Austro-Ugarske u 19. stoljeću, a koji nepromijenjeni u svom izgledu i strukturi, stoje tamo i dan danas.  Budite dio te priče, budite dio Legendi svjetla...

Legends Of The Light - Trailer 2 HD

Veliki kalendar: 31,2 x 43,8 cm

Cijena: 32 kn/komad + pdv (minimalna narudžba 20 komada sa uključenim color dotiskom logotipa), prostor za dotisak logotipa (31,2 x 6 cm) na 12 listova ispod kalendarija.

Cijena za narudžbu jednog kalendara (bez poštarine) 50 kn (kontakt: gasparjurica@gmail.com,  Jurica 098 582 264)

Kalendar ima inovativan koncept kalendarija gdje su na svakom od 12 listova (mjeseci) istovremeno vidljivi praznici i blagdani u 48 država svijeta. Gospodarskim subjektima koji posluju s inozemstvom to je vrlo bitno kod sastanaka, ugovaranja poslova, prijevoza i dostave robe, a također ga mogu poklanjati svojim poslovnim partnerima u raznim državama, a time i promovirati Hrvatsku u svijetu.

 

Mali kalendar: 23 x 31,6 cm
Cijena: 22 kn/komad + pdv (minimalna narudžba 20 komada sa uključenim color dotiskom logotipa), prostor za dotisak logotipa (23 x 4 cm) na 12 listova ispod kalendarija.

Praznici i blagdani u 48 država svijeta.

 

Dugi kalendar: 11 x 48,3 cm

Cijena: 15 kn/komad + pdv (minimalna narudžba 20 komada sa uključenim color dotiskom logotipa), prostor za dotisak logotipa (11 x 5,8 cm) na 12 listova ispod kalendarija, katolički kalendar.

Opseg: 12 listova + naslovnica + podložni karton + žičana spirala + vješalica + vrećica
Tisak: color 4/0 - 13 listova

 

Autor koncepta kalendarija, dizajn i tisak kalendara: Neno Ivušić, Obris d.o.o.

 

http://www.luxmediterraneum.org/

fotografije: Jurica Gašpar www.facebook.com/juricagasparphotography