Kalendari 

Zidni personalizirani

Karakteristika ovih zidnih kalendara je dotisak logotipa na svakom od 12 listova kalendara, uz mogućnost izmjene fotografija: možete poslati fotografije / motive i stvoriti vlastiti novi kalendar.

Zidni kalendari B3

Standardni zidni kalendari veličine B3 s mogućnosti dotiska logotipa na pasicu na podložnom kartonu.

Preklopni kalendari

Osim tekućeg mjeseca na jednom listu kalendara, nalaze se prethodni i sljedeći mjesec, a obilježava ga preklopni spiralni uvez po sredini kalendara. Ta vrsta kalendara je praktičnija za slanje poštom.

Trodijelni poslovni

Karakteristika ovih kalendara je što se na njemu nalaze kalendariji za tekući mjesec, mjesec prije i mjesec poslije, uz oznake radnih tjedana (vrlo bitno uvoznicima kod naručivanja robe).

Kalendari također imaju i mjesečeve mjene (vrlo bitno ribarima, poljoprivrednicima, uz veliki značaj u religiji, filozofiji i astrologiji).

Kalendari stolni, čestitke i džepni

Čestitajte svojim poslovnim partnerima Božić i Novu godinu, ali ujedno im poklonite i funkcionalan kalendar, koji neće baciti, već će ga držati na stolu cijelu godinu, a on će ujedno biti i Vaša cijelogodišnja reklama.

Kalendari s rotacijskim krugom

Zidni kalendar koji uz prikaz mjesečnog kalendara, ima istaknuti tekući dan u mjesecu kroz posebno određen otvor na kalendaru i koji se može mijenjati pomicanjem rotacijskog brojčanika na poleđini kalendara. Time je aktualni datum u mjesecu posebno istaknut i vidljiv, a promjena datuma je lagana i brza.